Referenties

" Bouke helpt me om het beste uit mezelf te halen.  Ik kom dan ook met een stuk groter geloof in mezelf en een gevoel van nog meer kunnen uit zijn behandelingen.  De weg naar meer constant succes en geluk en hoger kunnen pieken gaat volgens mij soms via diepe en pijnlijke dalen. Hij heeft de empathie, technieken, en respect om me ook in die moeilijke stukken bij te staan en dat maakt hem voor mij secuur en veilig en dat geeft een klik."

A. K, voetballer en coach KNVB

 

"Bouke Schuurmans is meer dan alleen een goede psycholoog, hij is een uitstekende holistische coach die zich met hart en ziel inzet om de oorzaak achter je klacht aan te pakken. Hij beschikt over een goede intuïtie en een briljante geest waarmee hij van de gebaande paden af durft te gaan. Hij kan daarbij zijn zienswijze duidelijk onderbouwen. Daarnaast spreken de vele positieve resultaten die hij boekt voor zich! Zijn unieke visie en behandelmethoden kan hij op een rustige en heldere manier aan je uitleggen. Hij is een warm, eerlijk en relaxt persoon die duidelijk onomwonden zijn visie geeft, maar altijd op liefdevolle, respectvolle wijze."
Service categorie: Holistisch Coach
Jaar eerste keer aangenomen: 2011 (meer dan eens aangenomen)
Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Hoge integriteit, Creatief

Paul de Leeuw, Coach

 

" Bouke heeft ontzettend veel ervaring opgedaan, als topsporter, tijdens zijn studie psychologie, en in de vele opleidingen, cursussen, en seminars die hij heeft gevolgd (en gegeven). Ondanks dat is hij nooit zomaar tevreden met wat hij al weet, maar is hij altijd bezig zijn expertise op verschillende vlakken verder te ontwikkelen. Door deze brede ervaring is hij in staat om uit verschillende disciplines het beste de distilleren, en hierdoor unieke en zeer doeltreffende methodes van behandeling te ontwikkelen. Daarnaast heeft hij het vermogen om zich in te leven in zijn klanten, en weet daardoor in combinatie met de meetapparatuur steeds de vinger op de zere plek te leggen, en een effectieve behandeling op te zetten."

Martin den Doelder, Psycholoog

 

“Ik heb met Bouke gewerkt in zijn rol als Performance Coach en trainer van een groep Elite-roeiers bij Roeivereniging Skoll in Amsterdam. Bouke is een gepassioneerd en toegewijd persoon, met een sterke focus om het beste uit het team te halen. Bouke bezit de unieke kwaliteit om het team te verbeteren door elk lid van het team individueel in zich op te nemen en vervolgens een op maat gemaakt plan te ontwikkelen. Het feit dat twee leden  van dit team medailles hebben gewonnen (waarvan 1 gouden!) op de Wereld Kampioenschappen getuigt van zijn coaching kwaliteiten. Op persoonlijk vlak is Bouke een sociaal, open en sympathiek persoon, met een ongeveinsde interesse in zijn omgeving. Ik raad hem zeer aan aan iedereen die het beste uit zijn mensen wilt halen!”

Wesley van Breda, Adviseur

 

"Ik kom nu al ongeveer 10 jaar bij Bouke en ik kan me de eerste afspraak nog goed herinneren. Ik kwam bij Bouke terecht omdat ik wilde groeien in mijn sportbeleving. De eerste paar afspraken waren intensief, zoveel vertellen over jezelf kan best vermoeiend zijn. Na een paar afspraken kreeg ik door dat ik beter kon omgaan met dingen waar ik eerst tegen aan liep. Nu, na al die afspraken leer ik nog steeds erg veel van Bouke. Wat ik het meeste geleerd heb is dat je aan veel ''randzaken'' weinig kan doen, het enige dat je kan aanpassen ben je zelf. Wanneer je dit echt inziet maak je veel bewustere keuzes en leer je jezelf enorm goed kennen. En buiten al die dingen die Bouke mij kan meegeven/leren is het fijn om persoonlijke dingen te kunnen vertellen zonder oordelen of meningen hierover."

Emma van Rijn, Topsporter

 

" Nadat ik met schaatsen mentaal er niet in slaagde uit mijn negatieve spiraal te komen, ben ik bij Bouke terecht gekomen. Samen zijn we toen een proces gestart dat geresulteerd heeft in een succesvol debuut bij grote tournooien op nationaal senioren niveau, terwijl ik me daarvoor met moeite slechts staande kon houden tussen de junioren. Zijn deskundigheid bleek veel diverser dan alleen op sportpsychologisch gebied, algauw groeide onze behandelrelatie en werd Bouke van alleen sportpsycholoog een algehele adviseur en begeleider, waarbij we in onze consulten ook gewerkt hebben met natuurgeneeskunde, voeding, trainingsaanpak en een scala aan oefeningen. Zijn ervaring en kennis op het gebied van het begeleiden van sporters maakte dat ik vanaf ons begin constant meetbare progressie heb kunnen boeken en dat nog steeds aan het doen ben!"

Rens Boekhoff, Topschaatser

 

" Bouke is iemand in wiens persoon en expertise ik veel vertrouwen heb. Waarom ik de consulten bij hem als bijzonder en effectief heb ervaren is omdat we niet zozeer mijn klachten gingen bestrijden, maar ze gingen begrijpen en daárdoor oplossen. Ik ging me zelfs verheugen op de consulten: een balans tussen coaching, psycho-educatie over lichaam en geest en een concrete, persoonsgerichte aanpak. En dat werkte. Razend interessant hoe alles met elkaar verweven is, en hoe je daar dus ook zelf invloed op hebt. Als ik nu een klacht heb stel ik mezelf eerst de vraag: welk signaal wil mijn lichaam dat ik oppik?"

H. A., Schrijfster

 

"Vanaf het eerste moment dat ik bij Bouke kwam, voelde ik me op mijn gemak. Mijn klachten werden serieus genomen. Ik had veel vage klachten waaronder spierpijn, slapeloosheid en uitputting. Bouke maakte een totale scan van mijn lichaam en kon op deze manier ontdekken waar er tekorten waren, dit werd aangevuld met supplementen. Ook werd mijn lichaam ontdaan van de giftige stoffen die ik in de loop van mijn leven had opgeslagen. Verder kreeg ik cognitieve therapie en na iedere behandeling voelde ik me energieker, kon beter slapen en had minder pijn. Ik ben nog niet pijnvrij maar het gaat een stuk beter met mij."

I.Ebbers, PBer-B

 

"Mijn ervaringen met Biofysiek zijn bijzonder positief. Ik ben door Bouke veel bewuster geworden van hoe zaken in je hoofd en lijf werken en daarnaast hoeveel je er zelf aan kunt doen. In combinatie met het luisterend oor toen ik dat nodig had, ben ik Bouke nog steeds erg dankbaar. Het heeft me heel veel positiefs opgeleverd zowel fysiek als mentaal!"

Margriet Spijksma, ondernemer

 

"Biofysiek heb ik als een intrigerende werkwijze ervaren- veelomvattend en benaderd vanuit kaders die van een verfrissende andere kijk getuigen. Daarbij heb ik Bouke ervaren als zeer betrouwbaar en accuraat in uitleg, beschikbaarheid en behandeling. Ik heb Bouke al diverse malen aanbevolen aan mensen die op zoek zijn naar heling en binnen het gangbare circuit te weinig aansluiting vinden."

 

Patricia Stork 

 

"Ik voelde me al een tijd niet goed, maar ook de artsen konden hun vinger er niet opleggen wat de oorzaak was, en kwamen niet verder dan dat het door mijn bevalling kwam en door het bloedverlies. Via via ben ik bij Bouke terecht gekomen. Hij heeft me onder de loep genomen en mij op een down to earth manier behandeld. Met een goed onderbouwd behandelplan ben ik me snel weer de oude gaan voelen. Hij leerde me kijken naar bepaalde onderdelen van mijn lijf waar ik nog nooit bij stil had gestaan..."

Eline Dijksta-Schouwenaar

 

"De kracht van Bouke is dat hij de "holistische geneeswijze" op een niet zweverige manier benadert. In veel gevallen weet hij de oorzaken van problemen te achterhalen en te laten verdwijnen.....en dus niet de symptomen te bestrijden!
Bouke geeft je echt de aandacht en met zijn expertise kan hij jou wellicht ook helpen. Ik raad je hem aan!"
Service categorie: Health coach/Psycholoog
Jaar eerste keer aangenomen: 2007 (meer dan eens aangenomen)
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Deskundige

Daniel Frances, managing director

 

"Na 1,5 jaar van zoeken naar antwoorden, kwam ik met al mijn testresultaten uit het ziekenhuis, geneeskundigen en artsen uit het buitenland via een tip bij Biofysiek. Bouke was de eerste persoon die tussen al mijn resultaten direct verbanden kon leggen. Zelfs in het ziekenhuis konden ze het niet.  Mijn probleem was het niet kunnen vasthouden van een zwangerschap en dit was dan ook al 5 keer mis gegaan. 3 maanden nadat ik was gestart bij Biofysiek kon ons geluk niet op! Ik was
zwanger van mijn zoontje die begin 2014 geboren werd. En het geluk is nog mooier geworden aangezien we nu over 6 maanden weer een kleintje verwachten. Ik ben erg blij dat ik destijds de tip over Biofysiek met twee handen heb aangepakt!"

Marissa Garland

 

"Na een ongeluk met langdurige ziekenhuis opname en vele operaties ben ik bij Bouke terecht gekomen. Slechte botgenezing, nauwelijks concentratie en geheugen, laag energieniveau en terugkerende infecties. Klachten waar ze in het academische ziekenhuis geen antwoord op hadden dan enkel nog meer medicatie geven. Bouke kon precies in kaart brengen wat de oorzaken waren van deze klachten en met behulp van supplementen en ontgifting mijn lichaam weer in balans brengen. Hij kijkt naar het grote geheel en niet alleen naar losse klachten. Het heeft mij geweldig geholpen in mijn genezing en terugkeer naar mijn leven."

G. Ebbers, fysiotherapeut

 

"Via via ben ik terecht gekomen bij Biofysiek. Ik wilde heel graag zwanger worden en dat lukte maar niet. Ik was benieuwd of Bouke hier een reden voor kon vinden. Uit de metingen kwam een aantal aandachtspunten, waaronder mijn schildklier. Door middel van draadjes en vitamine supplementen heeft hij ervoor gezorgd dat alles weer optimaal werkt. Bouke heeft ontzettend veel verstand van lichaam en geest en is ook een fijn persoon om mee te praten. 
Ik ben nu een aantal weken zwanger en ik weet zeker dat de behandeling hieraan een bijdrage heeft geleverd!"

Karen Levigne-Knevel

 

"Bouke heeft mij geholpen met een stemprobleem. Met een sceptische houding kwam ik de eerste keer langs, maar al snel overtuigd door de feitelijke en wetenschappelijke benadering en met behulp van een software programma dat concreet formuleerde waar de problemen zaten zijn we aan de slag gegaan. Door middel van diverse oefeningen, aangevuld met supplementen hebben we de scherpe kantjes van het probleem af kunnen halen."

Mark Bogaerts, Manager

 

" Wat ik het meest bijzonder vond van het eerste consult is dat uit de sessie zo precies naar voren kwam waar mijn klachten lagen. Zowel klachten waar ik nu last van heb, maar ook klachten waar ik in het verleden last van heb gehad. Al na een paar dagen voelde ik me energieker, vrolijker en letterlijk opgeruimder. Dit had een direct effect op mijn werk (kon bergen verzetten) en thuis (minder snel geprikkeld). 

Anneke Smits, Fysiotherapeut