Inner Conflict Resolution

 

Iets willen en iets echt nodig hebben zijn niet dezelfde dingen, en zijn vaak mijlenver van elkaar verwijderd. Bouke leert je om je innerlijke conflicten daadwerkelijk te leren voeden, op zo een manier dat je je kracht weer kan gaan voelen en je innerlijke conflict kan oplossen!

 • Loop je steeds tegen dezelfde thema's aan?
 • Zit je vast in een relatie, wat voor relatie dan ook?
 • Ben je ziek?
 • Wil je groeien als mens?
 • Heb je last van angsten, paniek of trauma's?
 • Is het al lang tijd om volwassen te worden?
 • Heb je een verslaving?
 • Ben je depressief?

Dat hoeft niet zo te blijven!  

Werk in 7 stappen aan de bevrijding van je innerlijke conflicten!

De ICR-training staat voor het Inner Conflict Resolution trainings-programma. In 7 stappen gaan we samen aan jouw innerlijke conflicten werken, ook wel je innerlijke demonen genoemd

Leer jezelf met deze krachtige methode bevrijden van je innerlijke demonen. Werk aan de kern van dat wat je werkelijk dwars zit. Dat wat je tegenwerkt om te groeien. Je krijgt inzicht in wat er achter je eigen gedrag zit wat je vertoont. Het gedrag wat werkelijk contact in de weg staat. Je leert technieken om hier beter van bewust te worden en krijgt zo grip op de dagelijkse gebeurtenissen.Je leert ook in te zien wat het is wat je wilt, en wat het is dat je daadwerkelijk nodig hebt. Leer het onderscheid te maken tussen deze twee dingen en hoe je je wens naar groei in vervulling kunt laten gaan en je angsten de baas kunt zijn.

Drs. Bouke Schuurmans, Psycholoog, bio-energetisch geneeskundige, en holistisch therapeut neemt je in 7 stappen mee naar zelfbevrijding aan de hand van een serie van krachtige en bewezen technieken.  Door psychologische interventie-technieken te koppelen aan systeemwerk en meditatie-beoefening heeft Bouke een krachtige methode ontwikkeld om de innerlijke conflicten die ten grondslag liggen aan ons, vaak onbewuste, ongewenste gedrag, aan te pakken. Het doel is deze delen te transformeren zodat de strijd kan verdwijnen en er ruimte ontstaat en kracht vrijkomt. We kijken hierin niet langer naar de ander, maar onderzoeken dat wat het bij ons raakt en gaan daarmee op zeer efficiënte wijze aan de slag.

De 7 stappen zijn:

 1. identificatie
 2. observatie
 3. visualisatie
 4. personificatie
 5. constellatie
 6. transformatie
 7. meditatie

Doorloop de training.

Ik maak nu een afspraak

Lees wat anderen zeiden over Biofysiek